U bent nu hier: Home - Assortiment - Algemeen/OK/KNO/Specials

Dispo Medical BV
Warmtekrachtstraat 25
8094 SE Hattemerbroek
The Netherlands

Postbus 123
8050 AC Hattem
The Netherlands

T +31(0)38-4446414
F +31(0)38-4447395

Algemeen/OK/KNO/Specials

Afzuigslangen

Wij hebben een ruim assortiment pvc vervaardigde afzuigslangen met minimaal geheugen en voorzien van twee universele connectoren. Onze afzuigslangen zijn verkrijgbaar in vele lengtes en diameters en eventueel met afzuigbuis en steriel verpakt.


 Afzuigbuizen/Yankauers

Dispo Medical heeft vele soorten hoogwaardige afzuigbuizen in verschillende maten en met of zonder vacuümcontroller. Onze afzuigbuizen zijn ook verkrijgbaar op onze afzuigslangen en zijn allemaal steriel verpakt.


 

Sharp Safety Boxes

Wij hebben een ruim assortiment sharp safety boxes. Alle dozen zijn geel volgens de internationale normen. De sharp safety boxes zijn in verschillende maten en met mes verwijderaar en tel systeem verkrijgbaar.


Laparoscopie instrumenten

Dispo Medical heeft een ruim assortiment instrumenten voor een nauwkeurige, gecontroleerde ingreep. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en types, zoals Schaar, Maryland en Babcock. Voor meer uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Endo Retrieval Pouches

 

Endo-Retrievel Pouches voor het snel, eenvoudig en veilig verwijderen van uitgesneden weefsel. Deze sterke en scheur bestendige zak minimaliseert plaatsbesmetting. De zelf openende/sluitende zak verzekert een snelle, eenvoudige manier voor het opvangen van weefsel. In meerder uitvoeringen beschikbaar, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Trocars

 

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende trocars, zoals Autoshield, Dilating Tip, Hasson Trocars.


 

Light Handle Cover

De disposable light handle cover is makkelijk in gebruik en zeer handig om over een universeel handvat te schuiven. Wij kunnen ook alle modellen/type lighthandles leveren.


 

Afdekhoezen

Wij hebben een ruim assortiment Camera, microscoop en C-boog hoezen. 


Airway Managment


Magnetic Drape

De instrumenten kunnen nu gemakkelijk geplaatst worden op een veilige antislip mat. Hierdoor is het niet meer nodig om instrumenten te ruilen van hand tot hand. Door de magneten is het mogelijk om instrumenten neer te leggen op de mat. Beschikbaar als disposable of re-usable.

Autoclaveerbare mat 30 cm x 40 cm
Steriele mat 25 cm x 40 cm
Steriele mat 40 cm x 50 cm


Safety Eye Shields 

Een licht gewicht spat/beschermbril in verschillende uitvoeringen.