U bent nu hier: Home - Assortiment - Algemeen/OK/KNO/Specials - Ok Safety

Dispo Medical BV
Warmtekrachtstraat 25
8094 SE Hattemerbroek
The Netherlands

Postbus 123
8050 AC Hattem
The Netherlands

T +31(0)38-4446414
F +31(0)38-4447395

Ok Safety

Sharps saftey Boxes

Wij hebben een ruim assortiment sharp safety boxes. Alle dozen zijn geel volgens de internationale normen. De Sharp safety boxes zijn in verschillende maten en met mes verwijderaar en tel systeem verkrijgbaar.Sharps Count Boxes 

 

De scharp count box is een container van hard plastic met een tel systeem en een magneetveld, ideaal voor het tellen en de verwijdering van vervuilde hechtingen, bladen en naalden. Makkelijk sluitbaar en veilig voor het personeel.


Swab Counting Bags

Voor veilig en efficiënt  behandelen en verwijderen van vervuilde compressen. Dit product staat snel en nauwkeurig tellen van grote en/of kleine compressen toe. Beschikbaar met de standaard of uitgebreide rekken.


Swab Safe 

Verminderd handelingen bij vieze compressen. Overzichtelijk, schoon en makkelijk te gebruiken. Helpt u bij het tellen van de compressen. Mocht u meer infomatie willen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Sharps Pad

Karton gesteund met schuim en een zelfklevend oppervlak. Een eenvoudige oplossing voor het tellen en verwijderen van vervuilde messen, hechtingen en naalden. Na voltooiing van de procedure is het makkelijk sluitbaar. Sharps pad is de beste bescherming voor de laagste kosten.


Scalpel Shield

Voor een veilige opslag tot drie scalpels in het steriele gebied.Sharps Passing Tray

Voor de overdracht van scherpe instrumenten middels een tray, waarbij het risico van derden wordt verminderd.Safety Eye Shields 

Een licht gewicht spat/beschermbril in verschillende uitvoeringen.Magnetic Drapes

De instrumenten kunnen nu gemakkelijk geplaatst worden op een veilige antislip mat. Hierdoor is het niet meer nodig om instrumenten te ruilen van hand tot hand. Door de magneten is het mogelijk om instrumenten neer te leggen op de mat. Beschikbaar als disposable of re-usable.

Autoclaveerbare mat 30 cm x 40 cm
Steriele mat 25 cm x 40 cm
Steriele mat 40 cm x 50 cm


Golden Retriever

 

Een essentieel middel om verloren en gevallen naalden en bladen van de vloer terug te vinden zonder het gebruik van de handen. Wereldwijd gebruikt door duizenden ziekenhuizen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de veiligheid van het personeel.


Naaldencontainer

 

Naaldencontainer met zelfopenende automatische deksel. Voor de verwijdering van alle gangbare canules, spuiten en scalpels. In meerdere maten verkrijgbaar.