U bent nu hier: Home - Assortiment - Algemeen/OK/KNO/Specials - Laparoscopie

Dispo Medical BV
Warmtekrachtstraat 25
8094 SE Hattemerbroek
The Netherlands

Postbus 123
8050 AC Hattem
The Netherlands

T +31(0)38-4446414
F +31(0)38-4447395

Laparoscopie

 Laparoscopisch zuig/spoel systeem

Enkel of dubbel disposable zuig/spoelsysteem inclusief zuigbuis in verschillende maten en diameters. Steriel verpakt en indien nodig kan er ook een aparte re-usable zuigbuis besteld worden, deze zijn ook in verschillende maten en diameters verkrijgbaar. 


Insufflation Filter & Tubing Sets

Steriel, voor éénmalig gebruik gemakkelijk en veilig,  99.9999% filtratieefficiëncy. Het filter is ontworpen om snelle insufflation toe te laten. Beschikbaar steriel, met verschillende verbindingen en met alle standaardinsufflators.


 

Laparoscopie instrumenten

Dispo Medical heeft een ruim assortiment instrumenten voor een nauwkeurige, gecontroleerde ingreep. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en types, zoals Schaar, Maryland en Babcock. Voor meer uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen.


 

3mm, 45cm Insert Electrodes

Deze disposable elektroden zijn bijzonder voordelig en efficiënte voor monopolar electrosurgical. Beschikbaar in de L Haak, punt en naald variant.


 

5mm, 32 cm Monopolar Electrodes

Deze disposable elektroden zijn bijzonder voordelig en efficiënte voor monopolar electrosurgical. Beschikbaar in Spatel, J-haak en L-Haak.


 

Endo Retrieval Pouches

 

Endo-Retrievel Pouches voor het snel, eenvoudig en veilig verwijderen van uitgesneden weefsel. Deze sterke en scheur bestendige zak minimaliseert plaatsbesmetting. De zelf openende/sluitende zak verzekert een snelle, eenvoudige manier voor het opvangen van weefsel. In meerder uitvoeringen beschikbaar, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Tissue Retrieval Pouches

Tissue-Retrievel Pouches voor het snel, eenvoudig en veilig verwijderen van uitgesneden weefsel. Deze sterke en scheur bestendige zak minimaliseert plaatsbesmetting. Deze pouch is verkrijgbaar in 75mmx150mm en 125mmx175mm.


Instrument Pouches

 

Efficiënte opslag voor instrumenten binnen het steriele gebied. Steriel, voor éénmalig gebruik. Het achtergedeelte van het product is voorzien van een zelfklevende strook. Brede goed te openen zakken aan de voorzijde zorgen voor eenvoudige instrumenttoegang en opslag. De diepe zakken verzekeren een veilig instrumentenbehoud.


Laparoscopic Custome Kits 

Zeer efficiënte voordelen voor de procedure en kosten besparend. Elke kit kan custome made worden aangeleverd.


Smoke Filter

Dit comfortabele laparoscopie rookfilter verwijdert veilig, efficiënt en eenvoudig chirurgische rook. Steriel, voor éénmalig gebruiksgemak met 99.99995% filtratieefficiency. Disposable Verres Needle

Voor eenvoudig, éénmalig, veilig en efficiënt gebruik. Het scherpe schuine uiteinde zorgt voor snel, gemakkelijk, veilig en gecontroleerd insteken van de naald. Het vlot intrekken van de naald minimaliseert het risico van aangrenzende orgaanschade. Verkrijgbaar in de maten 120 mm en 150 mm.Anti-Fog

Verhindert de vorming van condensatie op de lens, verkrijgbaar in doekvorm of 7ml fles.


Abrasive Tip Cleaners

Voor de verwijdering en het schoonmaken van weggebrand weefsel.


Tube Organiser

 


High Flow Irrigation Pump

Dit apparaat voorziet een gecontroleerde, ononderbroken hoge stroom van irrigatievloeistof van regelbare druk(tot 800mmHg). De constante irrigatiedruk verzekert een veilige chirurgische procedure. Beschikbaar in dubbele literzak van 1 en 3 literopties