U bent nu hier: Home - Assortiment - Algemeen/OK/KNO/Specials - Ok Specials Algemeen

Dispo Medical BV
Warmtekrachtstraat 25
8094 SE Hattemerbroek
The Netherlands

Postbus 123
8050 AC Hattem
The Netherlands

T +31(0)38-4446414
F +31(0)38-4447395

Ok Specials Algemeen

Afzuigslangen

Wij hebben een ruim assortiment pvc vervaardigde afzuigslangen met minimaal geheugen en voorzien van twee universele connectoren. Onze afzuigslangen zijn verkrijgbaar in vele lengtes en diameters en eventueel met afzuigbuis en steriel verpakt.


 Afzuigbuizen/Yankauers

Dispo Medical heeft vele soorten hoogwaardige afzuigbuizen in verschillende maten en met of zonder vacuümcontroller. Onze afzuigbuizen zijn ook verkrijgbaar op onze afzuigslangen en zijn allemaal steriel verpakt.


Light Handle Cover

De disposable light handle cover is makkelijk in gebruik en zeer handig om over een universeel handvat te schuiven. Wij kunnen ook alle modellen/type lighthandles leveren.


Sharp Saftey Boxes

Wij hebben een ruim assortiment sharp safety boxes. Alle dozen zijn geel volgens de internationale normen. De Sharp safety boxes zijn in verschillende maten en met mes verwijderaar en tel systeem verkrijgbaar.


Instrument Pouches

 

Efficiënte opslag voor instrumenten binnen het steriele gebied. Steriel, voor éénmalig gebruik. Het achtergedeelte van het product is voorzien van een zelfklevende strook. Brede goed te openen zakken aan de voorzijde zorgen voor eenvoudige instrumenttoegang en opslag. De diepe zakken verzekeren een veilig instrumentenbehoud.


Laparoscopisch zuig/spoel systeem

Enkel of dubbel disposable zuig/spoelsysteem inclusief zuigbuis in verschillende maten en diameters. Steriel verpakt en indien nodig kan er ook een aparte re-usable zuigbuis besteld worden, deze zijn ook in verschillende maten en diameters verkrijgbaar. 


Endo Retrieval Pouches

 

Endo-Retrievel Pouches voor het snel, eenvoudig en veilig verwijderen van uitgesneden weefsel. Deze sterke en scheur bestendige zak minimaliseert plaatsbesmetting. De zelf openende/sluitende zak verzekert een snelle, eenvoudige manier voor het opvangen van weefsel. In meerder uitvoeringen beschikbaar, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Laparoscopie instrumenten

Dispo Medical heeft een ruim assortiment instrumenten voor een nauwkeurige, gecontroleerde ingreep. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en types, zoals Schaar, Maryland en Babcock. Voor meer uitvoeringen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Trocars

 

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende trocars, zoals Autoshield, Dilating Tip, Hasson Trocars.


Insufflation Filter & Tubing Sets

Beschikbaar steriel met verschillende verbindingen en met alle standaardinsufflators.


Skin Markers

Steriele gebruikspennen met een standaard, fijn en dubbel uiteinde. Voor het merken van contouren op huidoppervlakten. Al deze skin markers zijn steriel verpakt incl. cm strook.


Safety Eye Shields 

Een licht gewicht spat/beschermbril in verschillende uitvoeringen.


Catheters

Wij hebben een ruim assortiment zuig, nelaton, female en rectal catheters.


Electrosurgical Hand Pencils and Accessories

Disposables en reusable Hand Pencil met bijbehorende elektroden. De reusables versie kan minimaal 100 maal gebruikt worden en wordt geleverd met een 3 of 5 m snoer.