Over ons

Dispo Medical is producent en leverancier van medische verbruiksartikelen voor ziekenhuizen en instellingen.

Sinds de oprichting in 1987 staat u als klant bij ons centraal en denken wij met u mee. Ons team van experts luistert naar uw vraag en is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen om het werk van de zorgprofessional eenvoudiger te maken en de kosten voor de gezondheidszorg te minimaliseren.

Door de eigen productie faciliteit is Dispo Medical in staat om in te spelen op de wensen van u als klant. Sinds december 2020 beschikt Dispo Medical over een geheel nieuwe cleanroom waarin ons gemotiveerde team van gekwalificeerde medewerkers zich inzet om aan de Europese kwaliteitseisen te voldoen.

Naast ons uitgebreide assortiment uit de eigen productie richt Dispo Medical zich op de industrie die op “private label” hun producten laten produceren. Ons uiteindelijke product is zorgvuldig gespecificeerd en gecontroleerd volgens ISO 13485:2015 en CE specificaties.

Sinds februari 2023 is Dispo Medical onderdeel van de internationale Asker Healthcare Group, een platform voor toonaangevende bedrijven op het gebied van medische producten voor de gezondheidszorg in Europa. Samen streven wij ernaar om de gezondheidszorg betaalbaar te houden door het verbeteren van de kwaliteit. Dit zowel voor de zorggebruiker als voor de zorg en met oog voor het milieu. De Asker Healthcare Group heeft 2.100 medewerkers bij 38 bedrijven binnen Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden.